Samsung Galaxy Note 5 vine acum cu o avertizare vis-a-vis de cum trebuie introdus S Pen-ul corect în dispozitiv.

La scurt timp de la lansarea Galaxy Note 5, mai multe persoane au realizat că introducând S Pen-ul, ar putea strica senzorul intern al acestuia și că nu pot extrage S Pen-ul fără a cauza stricăciuni mai mari. Evident, această performanță poate fi reușită doar dacă introduci S Pen-ul invers. Din nefericire, mulți au reușit. Această problemă tinde să fie asemănătoare cu cea a unor utilizatori iPhone care au dat crezare unor zvonuri ce afirmau că ultimul update de la Apple face telefoanele rezistente la apă.

La trei luni de la lansare, Samsung a decis să pună o nouă etichetă care să explice cum se introduce corect S Pen-ul în device. Eticheta explică modul corect de introducere a S Pen-ului atât vizual cât și printr-un text. Atenție! Asigură-te că introduci S Pen-ul cu vârful îndreptat spre dispozitiv. Introducând S Pen-ul invers, poate duce la blocarea acestuia și poate produce defectarea atât a S Pen-ului cât și a telefonului.

Sperăm că printre cititorii noștri nu se regăsesc  persoane ce au introdus S Pen-ul invers, sau au verificat dacă iPhone-ul lor a devenit rezistent la apă după un update de soft.


Poate te intereseaza si