QuickMobile lansează Black Friday 2015 pe 20 noiembrie și oferă reduceri de până la 80%.

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 în perioada 20 – 22 noiembrie, atât în magazinul online cât și în magazinele fizice. Promoțiile se adresează și clienților internaționali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro și va oferi reduceri de până la 80%.

De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Pentru mai multe detalii accesați www.quickmobile.ro/blackfriday.

Mai mult, QuickMobile va lansa, în perioada 20 – 22 noiembrie, o promoție foarte avantajoasă pentru clienții care plătesc online, cu cardul. Aceștia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Vezi o parte din ofertele de Black Friday

Iphone 6S (2)

asus zenfone 2 oferta emag

nexus-9

Galaxy-note-5

baby-monitor-wireless-ihealth-ibaby-

Poate te intereseaza si