Samsung Galaxy S6 edge

Se preconizează că noul Samsung Galaxy S7 se va lansa în ianuarie sau februarie 2016 și va fi disponibil spre vânzare cel mai târziu la începutul lunii martie.

Au apărut multe zvonuri privind specificațiile noului Galaxy S7, iar supriza este apariția unor zvonuri cu privire la un nou model. Așa cum știam deja, noul Samsung Galaxy S7 va veni cu două device-uri, unul cu ecran flat și unul cu ecran curbat, Galaxy S7 Edge.

Noile zvonuri spun că firma coreeană pregătește încă un smartphone, Samsung Galaxy S7 Premium, ce aparent va veni cu un display 4K Ultra HD, asemănător cu cel de pe Sony Xperia Z5 Premium.

Versiunile standard pentru Galaxy S7 vor veni cu procesoare Qualcomm Snapdragon 820 sau Exynos 8990 și se pare că Galaxy S7 Premium va dispune de un procesor diferit față de cele două versiuni standard.

Se pare că noul smartphone va beneficia și de dotări high-end, cum ar fi 4GB RAM, mai multe game de memorie internă și o cameră superioară celei de pe Galaxy S7.

Dacă aceste zvonuri se confirmă, atunci Samsung Galaxy S7 Premium va fi primul smartphone de la Samsung ce va avea un display 4K. Pe măsură ce vor apărea mai multe informații, ne vom asigura că sunteți printre primii care le vor află.


Poate te intereseaza si