AOC lansează monitorul cu display de 23.6 inch cu rezoluție 4K.

AOC lansează un nou monitor de ultimă generație, care aduce rezoluția 4K într-un format mult mai compact, care se va integra perfect pe orice birou de acasă sau de la locul de muncă. Dimensiunea redusă a ecranului de 23.6 inch (59.9 cm), alături de rezoluția 4K, oferă utilizatorului o rezoluție uimitoare UHD de 3840 x 2160 pixeli. Panoul PLS prezintă cea mai bună uniformitate a culorilor din orice unghi de vizualizare și exploatează 100% din gama de culori sRGB.

Noul model AOC U2477PWQ reprezintă o soluție compactă pentru oricine: cu un display de 23.6 inch, monitorul reprezintă alegerea ideală pentru utilizatorii care caută o soluție 4K, dar nu dispun de birouri sau camere de lucru spațioase. Mai mult, cu ajutorul sistemului de operare Windows 10, detectarea și setarea rezoluției 4K sunt mult mai intuitive, înlesnind utilizarea rezoluției 4K pentru monitoarele de orice dimensiune și orice format.

Designul stilat al monitorului este un element care captează atenția în fiecare spațiu de lucru. Datorită finisajului texturat și suportului transparent, display-ul îmbină atemporalitatea cu modestia modernă. Performanța este completată de variate opțiuni ergonomice: utilizatorii pot ajusta înălțimea, folosind funcția pivot sau de înclinare, pentru a găsi funcția de setare ideală pentru o postură sănătoasă.  De asemenea, monitorul este foarte bine echipat  cu conectori avansați. În plus, slotul ultra-rapid HDMI 2.0 crește viteza de bandă semnificativ până la 18Gb/s și permite redarea clipurilor 4k la 60 de cadre pe secundă. MHL 3.0 și DisplayPort 1.2 sunt prezente de asemenea. MHL permite utilizatorilor să afișeze conținutul de pe telefon sau de pe tabletă, în timp ce le alimentează.

Monitorul AOC U2477PWQ va fi disponibil în România începând din ianuarie 2016, la prețul de 2099 de lei.


Poate te intereseaza si