Au scăpat în presă imagini cu viitoarele Samsung Galaxy A7 și Sansung Galaxy A5.

Știm deja că Samsung lucrează la o continuare a seriei Galaxy A (A3, A5 și A7), iar benchmarking-ul software-ului a apărut deja. Acum au apărut și imaginile cu Galaxy A7 și Galaxy A5, iar dacă mai adăugăm și specificațiile ce rezultă din benchmark, ne putem face o idee destul de bună vis-a-vis de viitorele smartphone-uri.

În termen de design, noile terminale din seria Galaxy A nu diferă foarte mult de modelele originale, cel puțin, această concluzie putem trage din imaginile scurse în presă (evident, în caz că se dovedește că acestea sunt reale).

Samsung Galaxy A7 va veni cu un display de 5.5 inch, Full HD și rezoluție de 1080px. Va avea un chipset Snapdragon 616, de 64bit, cu 8 nuclee, cloked la 1.5 Ghz și 3GB RAM. Cel mai probabil va avea 16GB memorie internă, cameră principală de 13Mp și cameră frontală de 5 Mp.

Samsung Galaxy A5 va veni cu un display de 5.2 inch, Full HD și rezoluție de 1080px. Va avea un chipset Exynos 7, produs de Samsung, octa-core, procesor de 1.6Ghz, GPU Mali-720 și 2GB RAM. Memoria internă va fi de 16GB, iar camerele for fi aceleași de pe Samsung Galaxy A7.


Poate te intereseaza si