La aproape două luni de la anunțarea ei, tableta de gaming Acer Predator 8 este în sfârșit disponibilă la precomandă.

Deși acest anunț vine cu aproximativ o săptămână întârziere, pentru fanii ce așteptau acest device pe Android, așteptarea a luat sfârșit – pot face precomandă. Cu un nume ce nu lasă loc de îndoială, Predator 8 este anunțată ca fiind o tabletă de gaming. Compania din Taiwan face și ea un pas în lumea gaming-ului mobil.

Dezvăluită la IFA Berlin, în septembrie, Acer Predator 8 are următoarele specificații: display de 8 inch, rezoluție de 1920×1200 px, procesor de 1.6-2.4 quad-core Intel Atom x7-Z8700, 32GB sau 64GB memorie internă, card slot microSD, 2GB RAM, cameră principală de 5mp FullHD, cameră frontală de 2mp, WiFi și o baterie despre care se spune ca va rezista până la 8.5 ore.

Dacă ești la curent cu smartphone-urile, accesoriile și calculatorele de gaming din linia Acer Predator, nu cred că veți fi surprinși de modul în care arată tableta. Design-ul poate va arăta mai ciudat pentru unii, dar lasă impresia de construcție solidă cu un grip foarte bun pentru gamerii hardcore.

Tableta dispune și de Acer Quadio (patru difuzoare) pentru o calitate superioară a sunetului.Acer descrie tableta ca fiind “audiodacious”, deci știți la ce să vă așteptați de la ea. Pentru o senzitivitate mai bună a touchscren-ului și control mai bun onscreen, Acer folosește tehnologia Acer Predator Precision Plus.

Tableta Acer Predator 8 costă 299,99 dolari. Specificațiile ar putea fi mai bune, dar la acest preț, ceea ce oferă e un deal foarte bun.


Poate te intereseaza si