BlackBerry Priv a ajuns în România, la QuickMobile.

În urmă cu câteva zile, canadienii de la BlackBerry lansau oficial primul lor smartphone care rulează cu Android, BlackBerry Priv. Pre-comenzile la noul Priv începuseră de ceva timp, când încă nimeni nu cunoștea și la modul oficial specificațiile tehnice ale acestuia.

La scurt timp de la lansarea oficială a lui BlackBerry Priv, QuickMobile, unul dintre cele mai importante magazine online din România, a dat startul pre-comenzile și pentru utilizatorii din țara noastră.

BlackBerry Priv vine cu un display QHD de 5.4 inch, 3GB de RAM, 32GB de spațiu de stocare intern (cu posibilitatea extinderii până la 2TB cu un card microSD), procesorul Snapdragon 808, cameră principală de 18 megapixeli, baterie de 3410 mAh, suport pentru Quick Charge 2.0, suport pentru încărcare wireless cu standardele Qi și PMA, și, bineînțeles, tastatura culisantă care poate fi folosită și ca touchpad.

BlackBerry Priv este disponibil în precomandă pe site-ul celor de la QuickMobile, la un super preț ținând cont de raportul calitate-preț.

Poate te intereseaza si