Epic Games lucrează la un proiect nou, ce se numește Paragon. Aceștia au lansat foarte discret două teasere ce ne-au făcut extrem de curioși.

Cei de la Epic Games au ales să-și promoveze noul joc Paragon într-un mod neortodox dacă putem spune așa. Aceștia au lansat până acum două teasere ce conțin două caractere, ce din punctul meu de vedere arată extrem de bad-ass. Totuși, nu știm ce tip de joc va fi acesta, dacă e shooter, RPG, online etc. Această strategie poate da roade, mai ales dacă ținem cont de cât de mult se vorbește și se speculează pe marginea viitorului produse.

Primul teaser ne dezvăluie un caracter numit Twinblast, cu două pistoale ce arată demențial, cu brațe cibernetice. La o privire mai generică, mie personal îmi lasă impresia de o relativă asemănare cu Adam Jensen, eroul jocului DeusEx. Dacă e să îl comparăm cu personajul de mai jos, Twinblast e posibil să fie un caracter cu HP mai puțin și foarte posibil cu o agilitate crescută.

Al doilea teaser ne dezvăluie un caracter numit Steel. Acesta, spre deosebire de Twinblast, arată impresionant prin mărime și pare a fi genul pe care nu a-i vrea să-l întâlnești nici macar într-o zi bună pentru el, darămite într-o zi când s-a trezit cu fața la pernă. Foarte posibil ca Steel să fie un carcater de tip tank, cu mult HP și cu arme pe măsura dimensiunii lui.

Cei de la Epic Games au anunțat că vor dezvălui câte un caracter pe săptămână, iar în afara celor doi prezentați mai sus, mai trebuie să apară trei caractere: Sparrow, Dekker și Grux.

Este de așteptat ca jocul Paragon să fie lansat în primele luni ale anului 2016, iar eu unul de-abia aștept să aflu primele detalii despre tipul jocului. Mia jos puteți viziona cele doua teasere lansate până acum.


Poate te intereseaza si