Huawei P8 este un telefon frumos și extrem de bine primit, deci nu e de mirare că deja au început să apară zvonuri despre un posibil Huawei P9.

După succesul înregistrat de Huawei P8, au început deja să apară zvonuri despre un posibilă continuare a acestei game cu un Huawei P9 și un Huawei P9 Max. În acest moment nu există informații oficiale, dar iată ce înformații am reușit să aflăm din zvonurile privind aceste noi divece-uri.

Huawei P9

Cele mai multe speculații afirmă că noul smartphone Huawei va veni cu un ecran curbat și se prognozează că și spatele acestuia va fi curbat. Există posibilitatea ca ecranul să fie de 5.2 inch, iar camera să fie de 16mp. În octombrie a apărut o poză despre care se spune că a fost făcută unui prototip al P9. În această poză se observă două decupaje din care se poate deduce că Huawei va avea o cameră dublă. Aceasta nu ar fi neapărat o surpriză, pentru că această tehnologie s-a folosit și la Huawei Honor 6 Plus.

huawei p9 leak

 

 

Un alt zvon extrem de des vehiculat spune că Huawei P9 va avea un procesor Kirin 950, de 2.3 sau 1.8Ghz, alături de un procesor mai mic ce va funcționa tot timpul. Cu procesor Kirin 950, va scăderea consumul bateriei, iar performanța va fi mult crescută.

Huawei P9 Max

Umblă vorba în sat că Huawei P9 Max va veni cu un display de 6.2 inch cu o rezoluție de 2560x1600px. Și acesta va fi dotat cu Kirin 950, iar zvonurile spun că acesta va avea 4GB RAM, 64GB memorie internă și Android 6.0. Dacă aceste zvonuri se confirmă, iar prețul este decent, acest smartphone va deveni cel mai probabil un best seller.

Precum spuneam, acestea sunt doar zvonuri momentan, dar sunt mult prea multe pentru a nu le lua în considerare și nu credem că nu conțin cel puțin un sâmbure de adevăr.


Poate te intereseaza si