Samsung Gear S2 a ajuns în România! 

Samsung România anunță disponibilitatea pe piața locală a celui mai nou smartwatch Samsung, Gear S2. Începând din 12 noiembrie, ceasul inteligent cu design circular, cadran rotativ și specificații tehnice avansate va fi disponibil în magazinele partenerilor Samsung și la operatori.

Notificările și aplicațiile lui Samsung Gear S2 sunt mai ușor și mai confortabil de accesat, datorită cadranului rotativ și al butoanelor Home și Back, care le oferă utilizatorilor o experiență de utilizare intuitivă și plăcută.

Cel mai nou ceas inteligent Samsung vine în două modele diferite, varianta clasică și varianta sport, Gear S2 clasic, respectiv Gear S2, pentru a se potrivi diferitelor preferințe sau stiluri de viață ale utilizatorilor. Gear S2 clasic are o brățară neagră, din piele, pentru un aspect clasic, mereu în tendințe, în timp ce Gear S2 vine cu o brățară simplă și minimalistă, ideală pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Samsung Gear S2 are 11,4 mm grosime și un design compact și foarte ușor. Ecranul circular de 1,2 inci și rezoluția de 360×360 (302 ppi) oferă o experiență de vizualizare captivantă. Gear S2 beneficiază de sistemul de operare Samsung Tizen, susținut de un procesor dual core optimizat, de 1GHz, pentru efectuarea rapidă și ușoară a comenzilor.

Notificările de pe rețelele sociale, ale e-mailului sau ale calendarului, știrile și mesajele text le sunt mai accesibile utilizatorilor ca oricând. Conexiunile NFC, Bluetooth și Wi-Fi le permit acestora să rămână conectați în permanență. În plus, bateria are o durată de viață de 2-3 zile, iar smartwatch-ul se încarcă simplu, prin dispozitivul wireless, pentru o experiență de utilizare mai confortabilă.

Mai mult, aplicațiile de fitness și de planificare ale activităților fizice sau a nutriției sunt mult mai ușor de urmărit și de accesat, de pe noul Gear S2.

Samsung Gear S2 va fi disponibil în două variante: carcasă și brățară gri sau carcasă argintie și brățară albă. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasă neagră și brățară de piele. În plus, Samsung a colaborat cu designerul Alessandro Mendini pentru realizarea unei colecții de accesorii care permit personalizarea dispozitivului, pentru diferitele stiluri de viață.


Poate te intereseaza si