Au trecut mai mult de trei ani de la lansarea Guild Wars 2 și abia acum, cunoscutul MMO își primește primul raid.

Peste numai o săptămână, Guild Wars 2 va face recepția primului raid. Acesta se va numi Spirit Vale și va fi primul dintr-o serie de trei raid boss. Debutul va avea loc în recent lansatul expansion, Heart of Thorns.

“Raizii din Heart of Thorns vor fi ceva ce jucătorii nu au mai experimentat până acum, cum ar fi challenge-uri pentru 10 jucători, create special pentru a oferi jucătorilor experiențe epice și reward-uri deosebite, cu un gameplay atent la toate detaliile, fapt ce deosebește Guild Wars 2 de orice alt MMO” spune developer-ul ArenaNet.

Jucătorii ce vor înfrânge raid boss-ii, vor primi arme și armuri ascended, alături de iteme unice inspirate de creaturile ce aparțin de raid. În plus, jucătorii ce vor reuși să treacă de raid, vor avea posibilitatea să obțină mult doritele armuri legendare.

Trebuie să știți că raid boss-ii din Guild Wars 2 sunt gratuiți, dar pentru a putea juca, trebuie să achiziționați expansion-ul Heart of Thorns.

Detalii oferite de ArenaNet privind noul update:

Allies in Need: O echipă a dispărut la nordul Maguuma, iar tu alături de aliații tăi sunteți singura lor șansă de a fi salvați. Totuși, o pădure mortală nu e singura voastră problemă – acea zonă conține secrete întunecate și o magie ciudată.

Enhanced Squad UI: Pe lângă faptul că am adăugat primul raid, acum te vei putea organiza la un alt nivel cu Enhanced Squad UI. Această caracteristică îți va permite să organizezi, comanzi și conduce echipa de 10 jucători pentru un raid, sau o echipă de până la 50 jucători în world vs world.

Legendary rewars: Cu riscuri mari sosește și o răsplată pe măsură. Pe drumul cuceririi raid boss-ilor vei aduna componente de care ai nevoie pentru a-ți construi o armură legendară. Pe această cale pe care ai ales-o vei găsi echipament ascended și skin-uri unice pentru arme.

Guild Wars 2 a fost lansat în vara lui 2012 și a vândut peste 5 milioane de copii înainte de a deveni free-to-play în august. Expansion-ul Heart of Thorns a fost lansat în octombrie și nu mult după asta jocul a atins cifra de 7 milioane de jucători.


Poate te intereseaza si