QuickMobile a adus în România cel mai nou telefon Meizu, Blue Charm Metal.

În urmă cu câteva săptămâni, chinezii de la Meizu lansau oficial cel mai nou model de smartphone din gama Blue Charm, Metal. La scurt timp de la lansare, QuickMobile, unul dintre cele mai importante magazine online din România, a reușit să-l aducă și la noi în țară pe Meizu Metal, la un preț avantajos.

Așa cum îi spune și numele, Meizu Metal este construit în totalitate din metal. Are un display LTPS de 5.5 inch, cu o rezoluție 1080p. Ecranul este protejat de sticlă Dinorex T2X-1, cu efect 2.5D datorită marginilor curbate. Sticla Dinorex T2X-1, de la NEG, este rezistentă la zgârieturi și lovituri.

Meizu metal are chip de la MediaTek, Helio X10, cu un procesor octa-core 2.0GHz Cortex-A53, PowerVR G6200 (Rogue) GPU și are 2GB RAM. Telefonul este disponibil fie cu 16, fie cu 32GB memorie internă. Ambele variante au card microSD.

Camera foto principală are 13 MP, flash dual-tone dual-LED, iar camera frontală are 5MP. Telefonul are încorporat în butonul de Home un scaner de amprentă digitală (la fel ca la MX5) și are conectivitate LTE și suport dual SIM. Bateria este una puternică, de 3,140 mAh Sony/ATL.

Meizu metal are sistem de operare Android Lollipo cu lansator Flyme 5.1. Dispozitivul este disponibil în culorile alb, auriu, gri, albastru și roz.

Momentan, pe site-ul celor de la QuickMobile, Meizu Metal este disponibil doar pe alb, 16 GB memorie internă. 

Poate te intereseaza si