Allview lansează VIVA i7G, prima tabletă cu procesor Intel.

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi tableta VIVA i7G, o soluție practică și accesibilă pentru utilizatorii aflați în căutarea unui raport avantajos calitate/preț.

Tableta VIVA i7G beneficiază de conectivitate 3G HSDPA și oferă viteză de download de până la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecvența 1 Ghz și soluția grafică Mali 450 MP asigură o experiență multimedia plăcută.

Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB și poate fi extinsă cu până la 128 GB printr-un card microSD.

VIVA i7G este un dispozitiv ușor de folosit și foarte practic datorită dimensiunii sale reduse și designului compact. Tableta are un display de 7” și la nevoie poate fi cel mai util ghid de călătorie grație sistemului GPS încorporat.

Funcția de apelare transformă Viva i7G în telefon, pentru a efectua și primi apeluri, mesaje text sau multimedia. În plus, camera frontală este ideală pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicații dedicate. Camera principală a tabletei are 2 MP și le va permite utilizatorilor să surprindă imagini speciale ce pot fi păstrate în memoria tabletei sau transferate către alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.

Prețul tabletei este de 399 lei. Terminalul poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 10 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate începând cu data de 11 noiembrie 2015.


Poate te intereseaza si