Creatorii Rainbow Six Siege, shooter-ul online ce aspiră la tronul deținut de Counter Strike, au anunțat ce vor conține viitoarele DLC-uri.

Ubisoft a dezvăluit conținutul DLC-urilor programate pentru primul an. În general, compania va promova o filozofie “no paywall”, unde vor fi oferite gratuit noi hărți, iar noi caractere (în cadrul jocului sunt denumiți operatori) vor putea fi cumpărate cu bani reali sau deblocate  prin câștigarea de experiență în cadrul jocului.

În decursul anului, Ubisoft  va lansa patru noi hărți, opt noi operatori, noi mod-uri de joc și iteme pur cosmetice (skin-uri). “Hărțile și mod-urile vor fi gratis și disponibile tuturor în același timp” transmite Ubisoft. “Noi operatori și skin-uri de arme pot fi deblocate cu banii câștigați în joc, numiți Renown, sau cu credite R6 … Singurele obiecte ce vor fi disponibile exclusiv prin cumpărare, vor fi un număr de skins  pentru arme, ce vor fi pur estetice și nu vor avea un impact asupra gameplay-ului”.

Cu Renown (modalitatea de plată în cadrul jocului) se vor putea cumpăra operatori și skin-uri de arme. Câștigul de Renown se va baza pe experiența acumulată în cadrul jocului și este afectat de mai mulți factori precum kills, deaths, revives și chiar friendly fire. Operatorul ce va fi furnizat după lansarea jocului, va costa 25.000 Renown, Ubisoft afirmând că aceștia vor fi adunați în cadrul a maxim 25 ore de joc, ceea ce teoretic nu e extrem de mult. Dacă nu ești genul care să uite să mai ia pauze de la joc, poți achiziționa operatorul cu bani reali, adică 5 dolari, ceea ce s-ar transpune in 600 puncte de credite R6.

În România, la precomandă, Rainbow Six Siege costă în jur de 230 lei, ceea ce nu este extrem de mult dacă ținem cont că DLC-urile vor fi gratis. Jocul se va lansa pe 1 decembrie, iar primul update va veni în luna ianuarie cu o hartă nouă și doi noi operatori. Acest update se va numi Operation Black Ice.

Mai jos puteți vedea cum arată gameplay-ul.


Poate te intereseaza si