Galaxy S7 clear force touch

Samsung Galaxy S7 ar putea beneficia de prețuri mai mici cu 10% comparativ cu Galaxy S6. Cel puțin asta spun zvonurile din ultima perioadă.

Scăderea prețului pentru bijuteria coroanei nu ar fi un gest fără precedent făcut de Samsung. În iulie, producătorul sud-coreean a anunțat că va modifica prețurile pentru Galaxy S6 și S6 Edge pentru a crește vânzările.

Un preț mai mic pentru flagship-ul său ar putea da un impuls vânzărilor de Samsung. Compania se confruntă de câteva luni cu o scădere a cererii și pierde din cota de piață în competiția cu Apple pentru produsele de top, iar producătorii chinezi Xiaomi și Huawei reușesc în ultima perioadă să ia din cota de piață a smartphone-urilor mai ieftine Samsung.

Prețurile mai mici ar da un atu producătorului sud-coreean în lupta cu Apple pe piețele mai puțin dezvoltate economic, precum India, China, Rusia și Europa de Est. Samsung a anunțat deja că vânzările pentru Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+ și pentru telefoanele din clasa medie seria Galaxy A și Galaxy J au crescut.

Totuși, scăderea prețurilor pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge chiar dacă a dus la creșterea vânzărilor, aceasta însemnat că deși încasările au fost mai mari, profitul a scăzut.

În lupta pentru cota de piață, zvonurile spun că Samsung ar putea lansa noul Galaxy S7 mai devreme decât se preconiza. Cel mai probabil, aceasta va avea loc în luna ianuarie. Samsung a realizat deja design-ul pentru Galaxy S7 la sfârșitul lui septembrie, iar în acest moment se ocupă de procurarea componentelor necesare pentru a intra in producție.

O lansarea în luna ianuarie ar fi destul de neobișnuită pentru Samsung, aceștia preferând în general, să lanseze flagship-urile sale în cadrul unor mari evenimente ce țin de tehnologie.

Suntem siguri că în curând sud-coreenii vor face un anunț oficial în ceea ce privește lansarea și prețul noului său flagship.


Poate te intereseaza si