Noul Nexus 5X, rezultatul celei mai recente colaborări între LG și Google, ajunge pe piața din România.

LG anunță lansarea pe piața din România a noului smartphone Nexus 5X, rezultatul celei mai recente colaborări între LG și Google. Acesta este unul dintre primele smartphone-uri care rulează Android 6.0 Marshmallow, care oferă performanțe impresionante, claritate superioară a imaginilor și dispune de standarde de securitate îmbunătățite.

Nexus 5X dispune de un ecran de 5,2 inci Full HD IPS cu o densitate a pixelilor de 423ppi și cu avansata tehnologie In-Cell Touch care permite o recunoaștere mai rapidă a atingerii, vizibilitate ridicată la lumina soarelui și imagini mai clare. Nexus 5X, cu procesor Qualcomm Snapdragon 808, oferă o performanță de top chiar și pentru cele mai dificile și complicate sarcini. Iar datorită noului port USB Type-C, o perioadă de încărcare a bateriei de doar 10 minute va permite 4 ore de funcționare a dispozitivului.

Nexus 5X dispune de o cameră principală de 12.3MP și frontală de 5MP. Atât senzorul principal de 1.55µm, cât și cel amplasat deasupra ecranului, de 1.4µm, permit absorbția unei cantități mai mari de lumină decât oricare dispozitiv Nexus precedent, oferind poze mai luminoase cu detalii uluitoare chiar și în condiții slabe de iluminare. Mai mult, Nexus 5X poate realiza video 4K și slow-motion, fiind astfel cel mai avansat dispozitiv multimedia Nexus de până acum.

Smartphone-ul cu cele mai avansate tehnologii LG și Google va fi disponibil pe piața din România începând cu data de 9 noiembrie 2015, urmând să intre în ofertele operatorilor Orange și Telekom și în cele ale magazinelor de specialitate, dar și la retailerii electro IT din România.


Poate te intereseaza si