Bursa zvonurilor este în continuă mișcare, iar companiile profită de ea pentru a crește interesul clienților pentru produsele dezvoltate. Au apărut zvonuri ce țin de caracteristicile Iphone 7 și Iphone 7 Plus.

Deși lansarea noilor telefoane de la Apple este programată pentru septembrie 2016, interesul pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus în rândul consumatorilor și al competiției este unul major. Până la momentul în care Tim Cook va păși pe scenă și va dezvălui noile produse, tragem cu urechea la ce spune piața zvonurilor și selectăm pentru astăzi șapte caracteristici ce se vor regăsi cel mai probabil pe noile smartphone-uri Apple.

Chipset-ul Apple A10

Chipset-ul A9 ce se regăsește pe iPhone 6S și iPhone 6S Plus este un campion al performanței. Acest chipset este realizat de Samsung și de TSMC. Zvonurile spun că noul chipset A10 va fi produs în exclusivitate de TSMC și va fi unul extrem de puternic.

Mai mult RAM

Este de așteptat ca Apple să suplimenteze RAM-ul, dar de data aceasta, va fi diferențiat. iPhone 7 Plus va primi 3GB RAM, iar iPhone 7 va primi doar 2GB RAM.

Posibil salt la waterproof

Pe lângă faptul că noile iPhone-uri 6S folosesc un aluminiu mai rezistent, acestea sunt dotate cu multe garnituri și sunt etanșate cu silicon. Aceste mici detalii indică faptul că Apple ar încerca să facă smartphone-urile sale waterproof.

Foarte subțire

iPhone 7 ar putea deveni cel mai subțire smartphone de la Apple. Foarte multe zvonuri afirmă că acesta va avea între 6.0 și 6.5 mm grosime. Dacă adăugăm la asta rezistența la apă și un design mult mai rezistent prin folosirea unui nou tip de aluminiu, noul iPhone deja ne câștigă interesul.

Display cu o nouă tehnologie

Pentru că noul iPhone va fi extrem de subțire, se așteaptă ca ecranul să fie realizat cu o nouă tehnologie, gen „sticlă pe sticlă”.

Memorie internă mai rapidă

Zvonurile spun că se va folosi un nou tip de memorie internă 3D NAND FLASH. Aceasta va fi furnizată de SanDisk sau Toshiba. Noua memorie va avea caracteristici ce va îmbunătăți timpii de scriere și citire, ceea ce va duce evident și la o creștere a vitezei cu care operează smartphone-ul.

O variantă de iPhone mai ieftină

Este foarte probabil să vedem și un iPhone 7C pe piață, acesta fiind varianta mai ieftină. Zvonurile spun că acesta va avea carcasă metalică și va veni cu un display de 4 inch.

Noi vom continua să tragem cu urechea la ce se discută și vă vom prezenta ultimele noutăți.


Poate te intereseaza si