Cu problemele pe care le întâmpină în ultima perioadă cei de la HTC, este necesar ca aceștia să lanseze noi device-uri pentru a rămâne competitivi în dificila piață a smartphone-urilor.

Compania speră că cel mai nou telefon din mapa de prezentare și anume HTC ONE A9 va face minuni pentru ei, speranță ce se leagă și de design-ul apropiat de smartphone-urile iPhone. Dacă noul telefon va fi o lovitură sau nu, rămâne de văzut, dar pe piață au apărut deja zvonuri că cei de la HTC au încă un smartphone “ONE” pregătit să fie aruncat în luptă, cu numele HTC ONE X9.

Se zvonește că ar fi vorba de un flagship ce ar veni dotat cu noul procesor Snapdragon 820, 3GB RAM și până la 128 GB memorie internă. E foarte posibil să dețină și un display Quad HD, cameră de 23 megapixeli și o baterie de 3500 mAh.

Nimic nu a fost confirmat încă oficial. O imagine a apărut în China, imagine ce pare a dezvălui cum va arăta HTC ONE X9. Aceasta pare o imagine promoțională.

Cei de la HTC nu au dat nici cel mai mic indiciu vis-à-vis de acest nou produs, iar dacă el ar fi gata de lansat în producție, este greu de crezut că va apărea pe piață mai devreme de mijlocul anului viitor.

HTC-One-X9-Press


Poate te intereseaza si