BlizzCon  2015 a fost o întâlnire plină cu trailere, dezvăluiri, discuții, dar capul de afiș a fost fără îndoială StarCraft ll: Legacy of the Void.

Blizzard Convention 2015 adună fani și ziariști din toată lumea. La BlizzCon 2015, capul de afiș a fost ținut de doua trailere: unul pentru filmul Warcraft, iar celălalt, trailerul final pentru StarCraft ll: Legacy of the Void. În cadrul convenției au mai fost dezvăluite un cinematic pentru World of Warcraft: Legion și câteva preview-uri pentru viitoarele elemente ce vor fi incluse în Heroes of the Storm.

Să revenim totuși la ce ne interesează pe noi. Noul trailer pentru StarCraft 2, este o recapitulare epică a unor evenimente importante din istoria jocului. Cum ultima parte din trilogia jocului va fi lansată pe 10 noiembrie, trailer-ul impresionează prin dinamică, narațiune și promite un final de zile mari. Ca un fan  înrăit al acestui joc, sper să nu dezamăgească și poate vom reuși să facem și un review al ultimei părți a trilogiei.

Partea bună e că acesta nu este finalul unuia din cele mai mari nume din lumea gaming-ului. La BlizzCon s-a dezvăluit faptul că povestea va continua cu Nova Terra, caracterul Ghost din StarCraft ll: Wings of Liberty, personaj ce se va întoarce cu o nouă serie de misiuni, ce vor fi grupate sub denumirea Nova Covert Ops, iar primele misiuni vor sosi în primăvara lui 2016.


Poate te intereseaza si