Xiaomi Mi 5 este telefonul ce ar trebui să lanseze pe piață noul procesor Snapdragon 820. Conform unui teaser, se pare că Xiaomi Mi 5 se va lansa mai devreme decât se anticipa și anume, pe 11 noiembrie.

11 noiembrie este zi de sărbătoare în China, sărbătoare numită “Ziua celor singuri”, cel mai probabil datorită cifrei din această dată 11/11. De obicei, pentru această zi sunt programate reduceri și foarte multe lansări. Revenind la teaser-ul postat de Xiaomi, pe acesta se poate citi “Mi dual 11” ceea ce poate fi interpretat ca un tribut adus zilei de 11 noiembrie, sau poate că vor lansa două device-uri.

Este posibil să vedem lansarea Xiaomi Mi 5 și un device despre care s-au auzit multe zvonuri, Xiaomi Mi Note 2 Pro, care cel mai probabil va veni cu aceleași specificații tehnice ca și Note 2, singurele diferențe fiind faptul că Note 2 Pro va avea carcasă metalică și scaner de amprente. Despre Xiaomi Mi 5 zvonurile spun că va avea un display Quad HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă, cameră principală de 16 megapixeli, iar cea secundară de 8 megapixeli.

Este posibil ca Xiaomi Mi 5 să vină cu USB tip C, o baterie de 3030 mAh și MIUI 7. Alte zvonuri mai spun că în aceeași zi va fi lansat și Xiaomi Mi 5 Pro, ce va veni cu un display de Quad HD, de 5.7 inch, Snapdragon 820, baterie de 3500 mAh și o cameră de 23 MP. Momentan, acestea sunt zvonurile de pe piață. Mai multe vom afla miercuri.


Poate te intereseaza si