Allview lansează smartphone-ul P6 PRO, un mix de elemente câștigătoare.

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează smartphone-ul P6 PRO, un model irezistibil menit să te cucerească încă de la  prima atingere.

Dispozitivul se distinge prin design-ul elegant, autonomia bateriei, sunetul excepțional și conectivitatea 4G Dual Mode în toate rețelele din România.

P6 PRO vine cu un display de 5 inch HD IPS care redă imagini la rezoluția 1280×720 de pixeli. La capitolu design, smartphone-ul este atrăgător, subțire, iar marginile sunt ușor rotunjite. Grație funcției Smart awake” telefonul va intui dorințele utilizatorului printr-o atingere “codată: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.

La capitolul specificații tehnice, Allview aduce de un procesor Quad Core pe 64-bit și o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare fluentă a smartphone-ului. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Dispozitivul rulează sistemul de operare, Android 5.1, Lollipop, care oferă o experiență plăcută și o interfață prietenoasă.

Telefonul dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă  până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire.

Camera principală cu Autofocus BSI oferă o rezoluție de 8MP, filmează la rezoluție HD și cu ajutorul LED Flash-ului capturează imagini calitative chiar și în condiții de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor, pentru fotografii mai luminoase fără alte artificii. Camera frontală de 5MP va fi cu siguranță apreciată de amatorii de selfie-uri și de apeluri video.

Allview P6 PRO este disponibil în pre-comandă la prețul de 749 lei direct pe site-ul brașovenilor. Livrările vor fi făcute după data de 13 noiembrie.


Poate te intereseaza si