După lansarea video-ului celor de la Coin în care apărea cardul de credit ü răspunsul publicului a fost enorm.
La numai 40 de minute, chiar dacă acesta era un prototip, cel puțin 1000 de oameni au solicitat un astfel de cârd cu prețul de 50$ ce e în stare să stocheze mai multe carduri de credit și te lasă să folosești pe oricare dintre ele printr-o simplă apăsare de buton. Acest lucru a adus companiei un câștig din precomandă de nu mai mult de 50.000$. Peste câteva ore mai târziu a primit un număr de 20.000 de comenzi pentru device-ul care trece prin contoarele casieriilor mai multe decât orice altă bucată de plastic. În următoarele două săptămâni, mai mult de 6 milioane de oameni au văzut video-ul cu lansarea ce a făcut ü. Aparent este o rezolvarea a problemei legate de portofelul imbaxit cu prea multe carduri de credit.

20140821_coin-02-copy
După 9 luni, majoritatea celor care au făcut precomandă pentru device încă îl așteaptă să se arate pe treptele din fața ușii. Deși compania a promis inițial expedierea tuturor în vară anului acesta, doar 1000 dintre cumpărători au primit o versiune a device-ului Coin lansată mai mult pentru testele beta.
Însă ușurarea este pe drum, vineri 28.08.2014 Coin a anunat lansarea unui program pentru testări beta, deschis pentru primii 10.000 de clienți care sunt pe lista de așteptare și doresc să participe. În schimbul participării aceștia primesc o versiune testabila înaintea lansării oficială a device-ului, acum fixată pentru primăvară lui 2015. Veștile proaste e că totuși trebuie să plătească pentru a obține versiunea finală atunci când sosește Coin-ul însă au de plătit doar 30$ pentru el un mare discount în comparație cu prețul net al acestuia de 100$.

 


Poate te intereseaza si