Utok lanseaza Q5 GT si Hello 7Q LTE

UTOK anuntă două noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT și tableta Hello 7Q LTE, ambele echipate cu tehnologie 4G, procesoare Quad Core 64-bit și sistem de operare Android Lollipop 5.1.

Cele două device-uri sunt caracterizate prin viteză, fiind dotate cu procesoare MediaTek de ultimă generație, cu patru nuclee și arhitectură 64-bit. Pe lângă marirea vitezei de procesare, UTOK Q5 GT și Hello 7Q LTE beneficiază de avantajele tehnologiei 4G. Astfel, utilizatorii pot atinge viteze de 150 Mb/s la descărcare și 50 Mb/s pentru încarcarea datelor, reducând astfel timpii de așteptare în cazul streaming-ului video și audio. Plusul de viteză este completat de sistemul de operare Android Lollipop 5.1, ce aduce o serie de îmbunătățiri în cazul interfeței grafice, a securității și a gestionarii energiei.

Oamenii împărtășesc din ce în ce mai mult lucrurile pe care le trăiesc în fiecare zi, drept urmare este firesc ca aceștia să își dorească viteze mai mari de procesare și de transfer. UTOK Q5 GT și Hello 7Q LTE se adresează atât fanilor smartphone-urilor, cât și celor ce preferă dimensiunile generoase ale unei tablete și oferă tehnologie de ultimă generație, ce asigură o experiență portabilă de calitate. Suntem convinsi că, alături de sistemul de operare Android Lollipop 5.1 inclus, cele două noi produse vor fi pe lista de preferințe a multor fani ai tehnologiei accesibile”, a declarat Cristina Bărtân, Marketing Manager UTOK.

UTOK Q5 GT este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 64-bit, de 1 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, ce poate fi extinsa cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Noul smartphone se folosește de vitezele 4G pentru a reda rapid conținutul multimedia pe ecranul IPS de 5” și rezolutie qHD.  UTOK Q5 GT se adresează și celor care doresc să realizeze fotografii impresionante, datorită celor două camere de 8 și 2 megapixeli incluse.

UTOK Hello 7Q LTE este o tabletă ce dispune de un ecran IPS, cu o diagonală de 7 inch și rezoluție 1024×600 pixeli, procesor Quad Core 64-bit, cu frecvența de 1 GHz, 1 GB RAM și 8GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu până la 32 GB, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G și funcție de apelare. Versatilitatea tabletei UTOK Hello 7Q LTE este sporită de tehnologia Dual SIM și de includerea funcțiilor de localizare prin intermediul GPS.

Atât UTOK Q5 GT, cât și UTOK Hello 7Q LTE dispun de beneficii precum o lună de conținut gratuit în aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicația de suport UTOK Now, precum și de iaBilet, aplicația prin care utilizatorii  pot cumpara bilete la concerte, evenimente și spectacole.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT și tableta UTOK Hello 7Q LTE sunt disponibile pe www.utok.ro, la pretul de 699 lei, respectiv 599 lei.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri, tablete și televizoare caracterizate prin specificatii de top și accesibilitate. Printre modelele de succes se numară puternicul smartphone Octa Core  UTOK FURY și UTOK i800, prima tabletă din gamă cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 și UTOK iQ700, tableta performantă cu procesor Intel® Atom™. Gama de televizoare UTOK digitalizează Romania prin tunerele incorporate, multiplele conexiuni, diagonale între 55 și 102 centimetri și accesibilitate.


Poate te intereseaza si