Mult anticipatul Fallout 4 are mai puțin de o săptămână până la lansare. În aceste condiții, a fost publicat trailerul de lansare. Reacțiile? Mind blowing!

Dezvoltatorii Bethesda au publicat ultimul trailer al jocului Fallout 4, oferind o privire mai amănunțită asupra unui Boston pustiit, caractere, arme și inamici ce se vor regăsi în joc. Observăm deasemenea și cum arată gameplay-ul. Trailerul conține și un mic teaser al poveștii ce implică salvarea umanității … evident.

Noul trailer a stârnit reacții super entuziaste, reacții pe care eu personal nu le-am mai văzut de multă vreme. Este foarte probabil ca Fallout 4 să depășească orice pronosticuri în materie de vânzări. Să sperăm că materialul furnizat de Bethesda se va ridica la nivelul așteptărilor.

Lansarea Fallout 4 este programată pentru data de 10 noiembrie, odată cu Rise of the Tomb Raider (pe care nu îi văd foarte bine în acest moment … ar fi avut mai multe șanse dacă s-ar fi lansat mai devreme). Fallout 4 va putea fi jucat pe Xbox One, PS 4 și PC.


Poate te intereseaza si