iPhone-ul de anul viitor, generic numit iPhone 7 va fi echipat cu 3GB RAM, cel puțin asta susține Ming-Chi Kuo.

Potrivit lui Kuo, Iphone 7 va fi mult mai puternic față de iPhone 6S și iPhone 6S Plus, ce au doar 2 GB RAM. Astfel, multitasking-ul va suferi o nouă îmbunătățire majoră la noul iPhone.

RAM-ul nu e singura îmbunătățire tehnică. Se așteaptă ca iPhone 7 să fie dotat cu noul chip A10, dezvoltat de Apple. Un analist JP Morgan a afirmat recent că Apple a împuternicit TSMC pentru a fi unicul producător al noului chip, ceea ce este o pierdere serioasă pentru Samsung, care produce procesoarele de anul acesta A9 și A9X, alături de TSMC.

O altă afirmație interesantă făcută de cunoscutul analist Ming-Chi Kuo este că iPhone 7 va veni în două versiuni. Un flagship cu display de 5,5 inch cu 3 GB RAM și o versiune mai mică, cu display de 4,7 inch și cu 2GB RAM. Dacă această afirmație se confirmă, atunci Apple ar încerca pentru prima dată să facă o diferențiere între smartphone-urile iPhone și cu ajutorul RAM-ului, nu numai cu stabilizarea optică a imaginii și prin capacitatea bateriei.

În materie de design Kuo nu a făcut dezvăluiri. Totuși, dacă ar fi să ne luăm după istoria Apple, iPhone 7 ar trebui să beneficieze de un design nou, pentru că Apple face de obicei schimbări majore de design la iPhone la fiecare doi ani. Kuo a spus totuși în septembrie că se așteaptă ca noul iPhone să aibă grosimea iPod-ului touch, adică 6.0 – 6.5 mm.


Poate te intereseaza si