Deși atenția este în general îndreptată către lansările din următoarele zile, Blizzard reușește să apară cu știri de primă pagină.

Se pare ca Blizzard Entertainment are planuri mari pentru vechile sale jocuri. Compania a creat o nouă divizie, numită “Classic Games” și a început să facă angajări. A fost scos pentru angajare un post de senior software engineer unde se specifică faptul că vor să redea gloria de altă dată jocurilor Starcraft (1998), Warcraft lll (2002) și Diablo ll (2000).

Povești convingătoare, sistem multiplayer intens și o rată de rejucabilitate imensă, sunt calități ce au făcut din Starcraft, Warcraft lll și Diablo ll, titani ai jocurilor din acea perioadă.”Evoluția sistemelor de operare, a hardware-ului, a serviciilor online a făcut mai dificilă experimentarea jocurilor de către fanii loiali, sau ajungerea lor la noua generație.” au declarat cei de la Blizzard.

“Vrem să le redăm gloria de altă dată, iar pentru asta avem nevoie de ingineri talentați, pasionați și cu abilitatea de a a termina lucrurile” se mai spune în anunțul lor.

Această divizie pare a fi una mică, Blizzard având nevoie de oameni care să știu să facă mai multe lucruri.

Ca și fan al jocurilor Starcraft și Warcraft lll, acest anunț îmi dă un imens sentiment de satisfacție și aștept cu nerăbdare să instalez acești monștri sacri din industria gaming-ului.


Poate te intereseaza si