Pe piață au apărut zvonuri că cei de la Samsung se gândesc ca la următorul flagship, Galaxy S7, să pună o cameră cu mai puțini megapixeli.

Zvonuri ce par credibile spun că producătorul sud-coreean se gândește serios să folosească senzori de imagine de la Sony pentru camera de pe viitorul Samsung Galaxy S7.

Zvonuri la fel de consistente spun că Samsung doresc să folosească lentile de 12 megapixeli, ceea ce ar fi o scădere destul de mare de la lentilele de 16 megapixeli de pe camera ce se găsește pe Galaxy S6. Cameră cu mai puțini megapixeli găsim și la concurentul direct Apple. Astfel, iPhone 6S are lentile de 12 megapixeli, iar iPhone 6 are lentile de 8 megapixeli și în ciuda acestor cifre, iPhone are printre cele mai bune camere de pe piață.

Cel mai probabil, Samsung se gândește folosească strategia „mai puțin e mai mult”, utilizând un senzor de imagine mai mare și ținând numărul de megapixeli mai scăzut. În teorie, un senzor de imagine mai mare, va capta mai multă lumină, pixelii individuali vor fi mai mari, iar calitatea pozelor va fi cel puțin la fel de bună ca la camerele cu mai mulți megapixeli.

Sperăm ca în curând să apară și confirmări oficiale, pentru că ne-a făcut extrem de curioși.


Poate te intereseaza si