Pe măsură ce Xiaomi lansează produse din ce în ce mai bune, crește și interesul pentru producătorul chinez. De exemplu, detaliile despre Xiaomi Redmi Note 2 Pro ce s-au “scurs” în presa de specialitate au fost destul de mediatizate.

Următorul produs ce urmează să fie lansat de chinezii de la Xiaomi și anume Redmi Note 2 Pro, a început deja să apară prin poze spion pe diferite site-uri specializate în tehnologie. De această dată și-a făcut apariția capacul de pe spatele telefonului.

Pe lângă faptul că putem vedea un capac metalic, observăm decupaje pentru camera foto, bliț și pentru un scaner de amprentă. În partea inferioară se poate observa și grilajul pentru difuzor. Deasemenea, din pozele scurse în presă, Xiaomi Redmi Note 2 Pro putem vedea că va avea butonul de volum pe lateral stânga.

Dacă e să ne luăm după zvonuri, Xiaomi Redmi Note 2 Pro va avea aceleași specificații tehnice ca Redmi Note 2, exceptând carcasa metalică și scanerul de amprentă. Xiaomi Redmi Note 2 a avut un super succes, în numai 12 ore vânzându-se peste 800.000 telefoane.

Deci, Xiaomi Redmi Note 2 Pro va veni cu un ecran de 5,5 inch 1080p și va fi disponibil în două variante – unul cu 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare, iar al doilea va avea 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Va avea un procesor Snapdragon 808, 64-bit hexa-core. Camera principală va fi de 13MP, iar cea frontală va avea 5MP și va rula pe Xiaomi MIUI 7.


Poate te intereseaza si