QuickMobile aduce cel mai nou smartphone LG, LG V10, în România! 

La începutul lunii octombrie, chinezii de la LG lansau unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2015, iar acum, la scurt timp de la lansare, LG V10 a ajuns în România, la QuickMobile.

Noul device  este fără îndoială, un dispozitiv remarcabil, nu doar datorită specificațiilor, dar și a design-ului și a caracteristicilor. Este un telefon de vârf care este nevoit să concureze cu restul „titanilor” care au ceva vechime pe piața telefoanelor mobile.

LG V10 vine cu un display de 5,7 inch, rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), un procesor Snapdragon 808 cu CPU hexa-core Qualcomm, 4GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, camere foto de 16, respectiv 5 megapixeli. Ba mai mult, smartphone-ul dispune și de o funcționalitate specială: vine cu un display secundar special creat pentru notificări. Telefonul mai vine si cu slot special pentru cardul microSD, o baterie detaşabilă de 3.000 mAH.

Toți cei care doresc să-l achiziționeze pe LG V10, acesta se găsește, începând de azi, pe site-ul celor de la QuickMobile, la un super preț.


Poate te intereseaza si