Baterie iPhone 5

Dacă ai sesizat o problemă cu iphone-ul tău, Apple s-ar putea să aibă o soluție pentru ține. 9to5Mac raportează inițierea companiei în programul de înlocuire a bateriei pentru un număr limitat de device-uri vândute între Septembrie 2012 și Ianuarie 2013.

Poți să-ți verifici eligibilitatea pe site-ul Apple introducând Serial Number-ul. Programul acum este valabil doar în Statele Unite dar va fi lansat și în restul țărilor pe 29 August. Simptome precum “viață scurtă a bateriei sau trebuie reîncărcat mai des decât deobicei” dar asta cred că se aplică oricariu deținător de iphone.

iphone-5-signage-520x245Chiar dacă Serial Number-ul tău este eligibil, Apple totuși îți va examină telefonul înainte să îți înlocuiască bateria. Poți să faci acest lucru la un Service Provider Autorizat, Retail Store sau prin suportul tehnic al celor de la Apple. Dacă ai înlocuit pe cont propriu bateria telefonului tău, poți să verifici la Apple, Relații cu clienții pentru un refund.

Programul nu afectează garanția generală a iphone-ului tău, dar Apple va oferi înlocuirea bateriilor la doi ani după ce ai cumpărat iphone-ul sau pe 1 Martie 2015, care oricum e mai târziu.

Poate te intereseaza si