OnePlus X poate fi achiziționat fără invitație.

Pentru prima oară în 2 ani, OnePlus lansează un telefon care nu este un flagship cu specificații incredibile și care poate fi achiziționat și fără invitație.

OnePlus X este un telefon de nivel mediu, cu un procesor ”vechi”. Mai exact, noul dispozitiv are același procesor precum primul telefon OnePlus, OnePlus One, adică Snapdragon 801.

Potrivit gizchina.com, aceasta nu este singura asemănare între primul OnePlus și OnePlus X. Cele două telefoane au mai multe lucruri în comun.

Smartphone-ul OnePlus X are un display AMOLED de 5 inch, cu o rezoluție de 1920 x 1080p, 3GB RAM, memorie de stocare de 16 sau 32 GB, o cameră foto principală de 13 MP, iar cea frontală de 8MP. Procesorul este Snapdragon 801, așa cum am mai precizat. Bateria nu se poate înlocui și are o capacitate de 2525mAh.

Telefonul va fi disponibil la prețul de 249 de dolari și aveți nevoie de invitație ca să îl cumpărați.

Dispozitivul va fi disponibil în două versiuni: una de sticlă și una de ceramică. Fiecare model va avea invitații diferite, iar achiziționarea se face doar prin intermediul lor.

Vestea bună este că sistemul de cumpărare pe bază de invitații va funcționa doar o lună de zile. După acest timp, telefonul de OnePlus poate fi achiziționat fără invitație.

Credeți că este o idee bună că OnePlus renunță la sistemul de cumpărare pe bază de invitații?


Poate te intereseaza si