Se pare că cei de la EA nu au glumit când  au spus că nu vor ezita să amâne lansarea unui joc, dacă va fi nevoie. Lansarea mult așteptatului Mirror`s Edge: Catalyst a fost oficial amânată.

“Construim cel mai captivant joc action-adventure, cu o fluiditate în mișcare și un first person combat ce nu au mai fost experimentate până acum.” precizează un comunicat al companiei. “Mirror`s Edge: Catalyst va  fi o experieță cu totul nouă, cu o poveste mai profundă și mai interesantă – și vrem ca toate acestea să se ridice la un nivel cât mai ridicat”.

Din fericire, amânarea nu este una de lungă durată, lansarea fiind reprogramată de pe data de 24 februarie pentru data de 24 mai.

Mirror`s Edge: Catalyst este un joc first person action-adventure, în care jucătorii vor controla personajul Faith Connors, într-un oraș futuristic numit Glass. Jucătorii vor traversa orașul folosind mișcări parkour pentru a completa misiuni, pentru a scăpa de dușmani și pentru a-i destabiliza. Noul joc nu va mai avea un gameplay liniar ca în precedentul Mirror`s Edge, ci va beneficia de un open world, astfel, jucătorii vor putea atinge obiectivele folosind trasee diferite.

În noul joc, armele au fost eliminate, axându-se pe mișcări de parkour și atacuri “melee”. Mecanica de luptă a fost schimbată, astfel încât, în momentul în care Faith va folosi atacul final, perspectiva se va schimba în third person view.

Jocul va avea și un sistem multiplayer, prin care acțiunile altor jucători vor înfluența lumea orașului Glass pentru ceilalți jucători.

Tot ce putem spune în acest moment e că Mirror`s Edge: Catalyst se anunță a fi un joc deosebit și sperăm că așteptarea va merita.


Poate te intereseaza si