Deși BlackBerry Priv poate fi deja pre-comandat, au fost lansate încă două filmulețe de prezentare pentru acesta

BlackBerry Priv a fost recent făcut disponibil pentru pre-comandă în Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Germania, așa că nu va mai dura mult până va fi disponibil pentru achiziție și în restul lumii. Pentru cei care nu sunt la curent cu știrile, vă amintim că BlackBerry Priv este primul telefon cu Android al producătorului din Canada, și, pe lângă specifcații de top, promite și securitatea cu care am fost obișnuiți de către BlackBerry.

Bineînețeles, și prețul este pe măsură, încadrându-se în categoria telefoanelor premium: 699$ de dolari în Statele Unite, 559£ în Marea Britanie și 779€ în Germania. Deși nu credem că prețul va scădea prea curând, compania ar putea fi forțată să reducă prețul din cauza competiției din categoria telefoanelor premium. Chiar dacă BlackBerry este un producător serios de telefoane mobile, este nou pe piața Android, și lansând un telefon la acest preț nu e chiar modalitatea perfectă pentru a-și construi o prezență pe această piață.

Însă pentru a ne entuziasma și mai mult (de parcă nu suntem deja destul), BlackBerry a lansat două filmulețe promoționale pe canalul lor de YouTube. Deși informațiile prezentate nu sunt noi, sunt confirmate câteva lucruri de care încă nu eram siguri.

În primul filmuleț putem vedea ecranul curbat Quad HD de 5.4 inchi și 540ppi, tastatura fizică cu SmartSlide care suportă si touch (un fel de touch-pad) , tastatura virtuală cu anticiparea cuvintelor prin metoda numită Flick to Type, o capacitate a bateriei de 3410 mAh care oferă 22.5 ore de autonomie în cazul utilizării mixte a telefonului, camera certificată Schneider-Kreuznach de 18MP, cu stabilizare optică și Dual Flash, înregistrare video 4K la 30 FPS și protejarea informațiilor personale prin DTEK.

BlackBerry se axează foarte mult pe securitatea telefonului, așa că a lansat un filmuleț special pentru aceasta:

Numele Priv vine de la Privacy, așa că în sfârșit avem un telefon cu Android care e securizat. Era și cazul să vedem un telefon Android care oferă mai multă protecție a informațiilor sensibile și în același timp era și cazul ca BlackBerry să intre pe piața Android.


Poate te intereseaza si