Chinezii sunt campioni la capitolul ”clone iPhone”! Reușesc să construiască telefoane care imită foarte bine smatphone-urile de la Apple pe care le comercializează la un preț de nimic, în comparație cu prețurile practicate de Apple.

Una dintre clonele ce ne-a atras atenția este cea de la GooPhone, care a fost lansată chiar înainte ca telefonul de la Apple să apară pe piață. Chinezii au construit dispozitivul bazându-se pe imaginile care au fost “scăpate” pe net și care prezentau viitorul iPhone-ul.

Sunt foarte multe companii obscure în China care se ocupă cu afaceri de clonare a telefoanelor mobile. Este chiar o adevărată industrie. Produsele nu au un brand sau un nume pe ele, dar dacă te hotărăști să comanzi o cantitate minimă de telefoane, fabricile îți pot scrie pe spatele lor orice nume dorești tu.

În imagini, apare clona telefonului iPhone 6s care costă numai 37 de dolari. Un preț de nimic față de cât costă un iPhone pe piață. Clona este disponibilă în mai multe variante de culori, inclusiv Rose Gold. Telefonul are un display de 5 inch, rezoluție de 960 x 540p, procesor quad-core Spreadtrum SC7731 ARM Cortex-A7, 512 RAM și memorie internă de 4 GB, suport 3G și dual-SIM. În plus, clona are o interfață care seamănă cu iOS.

Să știți că nu se fabrică numai clone iPhone, ci și  Huawei Mate 7 sau P8! Ce părere aveți despre aceste clone?


Poate te intereseaza si