iPhone 6S

Samsung ar putea produce ecrane OLED pentru iPhone 7

Un nou raport venit din Korea de Sud spune că Samsung a reușit să „câștige” o parte din comenzile făcut de Apple pentru ecranul prezent în Apple Watch. Mai interesant este faptul că Apple se gândește să folosească același tip de ecran și pentru viitoarele modele de iPhone, începând chiar cu iPhone 7.

Apple Watch are un display OLED care a fost foarte lăudat de directorii Apple, în special de către Jonathan Ive. Display-uri OLED au fost folosite și de către producătorii de smarthpone-uri cu Android, în special de către Samsung. Defapt, comparațiile între display-urile OLED de la Samsung și cele LCD de la Apple au fost prezente în majoritatea recenziilor de smartphone pe parcursul anilor.

Recent, se zvonea că Apple se gândește să folosească display-uri OLED și pentru iPhone-uri, începând chiar cu 2017, anul în care ar trebui să fie lansat iPhone 7s. Însă, conform ETNews, Apple a primit de la Samsung disaply-uri OLED care ar putea fi folosite în următorul iPhone, adică iPhone 7, în 2016. Ne așteptăm ca Apple să ia o decizie finală în Noiembrie legată de folosirea ecranelor OLED, fapt care va avea un impact major asupra producerii ecranelor OLED curbate de către Samsung în viitorul apropiat.

Parteneriatul cu Apple este important pentru Samsung, însă vor avea de furcă concurând cu restul furnizorilor de ecrane pentru produsele Apple. LG furnizează ecranele OLED pentru Apple Watch, iar JDI își întărește relație cu Apple pentru ecranele mai performante.


Poate te intereseaza si