Recent, compania Samsung a dezvăluit noua sa tabletă de 18.4 inch care va fi lansată în curând. Aceasta se numește Galaxy View, dar deocamdată nu se știe data exactă la care va fi lansată și nu se cunosc nici detalii despre preț.

Samsung Galaxy View nu este tocmai o tabletă de ultimă generație, dar are un ecran foarte mare și o baterie pe măsură. Deși are un display foarte mare, specificațiile nu sunt high-end.

Dispozitivul, așa cum am mai spus, are un ecran de 18.4 inch, Full HD, cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli, dar are o memorie RAM de doar 2 GB. Samsung a mizat mult pe bateria tabletei, care este de 5700 mAh și care asigură o autonomie de 8 ore redare video.

Tableta Galaxy View mai are WiFi 802.11ac, conectivitate LTE, procesor octa core, setat la o frecvență de 1.6 Ghz, cameră foto frontală de 2.1 MP, iar sistemul de operare este Android 5.1.

Galaxy View măsoară 11.9 mm/451.8 mm și cântărește 2.65 Kg. Are și slot pentru card SIM (NanoSim, doar LTE). Memoria internă poate fi de 32 sau 64 GB, în funcție de model. Tableta este dotată cu speakere stereo de înaltă calitate (4w X 2).

Nu se cunoaște data la care va avea loc lansarea. Samsung nu a dat niciun indiciu despre când va apărea în magazine și nu știm nici prețul la care va fi comercializată tableta Galaxy View.


Poate te intereseaza si