Luna noiembrie e una de vis pentru gameri dacă ne uităm la titlurile ce urmează a fi lansate: Call of Duty, Fallout 4, Rise of the Tomb Raider și Star Wars Battlefront.

Sperăm ca ați pus bani deoparte pentru jocurile ce urmează să fie lansate în luna noiembrie. Call of Duty: Black Ops 3 se lansează pe 6 noiembrie, pe toate platformele, Fallout 4 și Rise of the Tomb Raider se lansează pe 10 noiembrie și mult așteptatul Star Wars Battlefront se lansează pe 17 noiembrie.

Dintre toate, o părere de rău avem pentru Rise of the Tomb Raider. Jocul de la Microsoft împarte aceeași dată de lansare cu Fallout 4. Toată atenția este îndreptată spre jocul celor de la Bethesda și astfel, Rise of the Tomb Rider a căzut într-un con de umbră. Chiar dacă este un joc de buget mare, Tomb Raider a pierdut lupta de promovare cu competitorii ce au data de lansare în luna următoare.

Cei de la Microsoft încearcă sa pară lipsiți de griji, spunând că preferă să lanseze în aceeași zi cu Fallout 4 decât să împartă data de lansare cu Star Wars ori Call of Duty. Sigur, pare o alegere mai inspirată, dar îți trebuie multă imaginație pentru a desconsidera Fallout 4. Ne întrebăm, oare de ce nu au reușit să stabilească o dată de lansare pentru luna octombrie, care a fost una mai lejeră?!

Microsoft mizează mult pe faptul că audiența și gamerii Fallout nu sunt competitori direcți pentru Tomb Raider, dar e foarte posibil ca Fallout 4 să le încurce socotelile. Ideea e că ambele jocuri se anunță a fi foarte bune deci, dacă aveți portofelul plin, recomandăm să le achiziționați pe ambele.

Poate te intereseaza si