Intre fanii Apple si cei ai Androidului din totdeauna a existat un mini-razboi al tehnologiei, fiecare dintre el laudandu-si telefonul. Ca si pana acum, imediat dupa lansarea lui iPhone 6 vor exista nenumarate comparatii cu smartphone-urile cu Android.
Au mai ramas doar cateva zile pana cand iubitorii de Apple vor putea sa isi cumpere telefonul mult visat. Pe intenet au aparut foarte multe zvonuri si poze cu design-ul iPhone-ului 6, insa nici una dintre acestea nu a fost confirmata de catre mai marii Apple.
Daca ar fi sa ne luam dupa informatii pe care le avem in prezent despre smartphone-ul care va functiona cu iOS 8, acesta va avea cateva dezavantaje fata de Android:

apple vs android

Bateria tine mai mult
Spre deosebire de toate modelele de iPhone, noul Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8 detin baterii puternice care atunci cand mai ai 20% din ea, daca stii cum sa economisesti bateria, ajungi sa o poti folosi si ore intregi.

Cati dintre iPhone-isti nu se plang de bateria care “zboara”?

Se zvoneste ca iPhone 6 in varianta 5,5 inch ar putea fi un rival pentru Android intrucat ar putea avea o baterie ceva mai mare.

NFC
Daca Apple ar introduce NFC-ul, ar putea face noi aplicatii interesante pentru a folosi functia la adevarata ei capacitate.

Slot pentru microSD
O data integrat, acesta va mari capacitatea de stocare a pozelor si a videoclipurilor. Cu siguranta Apple nu va face aceasta schimbare prea curand deoarece asta ar insemna sa scada pretul lui iPhone 6 cu 32GB, 64GB raportat la cel cu 16GB.

Poate te intereseaza si