Pe 12 noiembrie, Xbox One va primi cel mai important update de până acum!

Cei care au Xbox One trebuie au motive să fie fericiți! Consola de jocuri va primi un mare update în curând.

În cadrul evenimentului Halo 5, care a avut loc luni seară, șeful de la Microsoft, care se ocupă de Xbox, Phil Spencer, a anunțat că pe 12 noiembrie consola de jocuri, susținută de Windows 10, va primi un mare update.

Update-ul, care va fi gratuit, recrează complet Windows 10 și va oferi cea mai rapidă și socială experiență Xbox din toate timpurile.

De exemplu, utilizatorii vor putea să se joace, să adauge prieteni și să verifice mesaje fără să părăsească jocul sau să îl pună pe pauză.

O altă caracteristică, care este foarte așteptată de utilizatori, este Backward Compatibility. Această le permite utilizatorilor să se joace game-urile disponbile pe Xbox 360 pe Xbox One pe gratis. Acest lucru este permis pentru 100 de jocuri, inclusiv pentru Borderlands, iar Microsoft are de gând să ofere suport, pe viitor, și pentru alte câteva sute de titluri de joc.

Tot pe 12 noiembrie consola va primi o nouă caracteristică, Community, unde userii pot vedea ultimele update-uri și pot interacționa cu alți jucători, pot da like, comenta și pot distribui conținutul lor favorit. Cu OneGuide utilizatorii pot naviga în lista de programe TV, iar cu GameHubs pot să primească update-uri pentru jocurile lor favorite direct de la dezvoltatori. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre update-ul de pe 12 noiembrie, vizitează pagina “New Xbox One Experience”.

Amintim că săptămâna trecută Microsoft a rulat noi caracteristici ”social” pentru utilizatorii care au aplicația beta Xbox pe Windows 10, care include și posibilitatea de a găsi un prieten de pe Facebook.


Poate te intereseaza si