În cadrul Paris Games Week, Sony a dezvăluit ultimul trailer pentru cel mai anticipat joc al sfârșitului de an, dacă nu al anului: Star Wars Battlefront.

La conferința Sony de la Paris Games Week, a fost prezentat ultimul trailer pentru Star Wars Battlefront, un trailer ce nu conține multe detalii pe care să nu le fi văzut deja: TIE (navele spațiale folosite de Imperiul Galactic), X-Wings (navele folosite de Alianța Rebelă), lasere roșii și verzi peste tot, Walkers, etc.

Totuși, ne sunt prezentați pentru prima dată în acțiune Boba Fett, Leia, Han Solo și Emperor Palpatine, iar pentru acest fapt măcar, merită vizionat.

Apariția acestor eroi este de prea scurtă durată pentru a ne putea face o idee de cum vom putea juca cu ei, dar a fost dezvăluit parțial rolul lor săptămâna trecută. Astfel, Leia și Împăratul vor fi în general caractere de suport, chiar dacă fiecare va avea și skilluri de atac unice. La Han Solo totul va fi despre atac ne spun cei de la Sony, va fi un caracter puternic, dar nu la fel de puternic precum Darth Vader sperăm noi.

Tot la Paris Games Week, Sony a dezvăluit că odată cu lansarea Star Wars Battlefront, se va lansa și o ediție specială a consolei Playstation 4, denumită Darth Vader.

17 noiembrie este data lansării Star Wars Battlefront.


Poate te intereseaza si