Display-ul curbat de la Samsung este folosit de Apple Watch și ar putea fi folosit și pe modele viitoare de iPhone.

Vor fi oare viitoarele iPhone-uri echipate cu display OLED curbat? Depinde de cum vor decurge testele. Conform unui noi raport, Samsung nu a ezitat deloc și a trimis către Apple mostre ale display-ului curbat pentru a fi testate ca display al viitoarelor modele de iPhone. Acest fapt întărește zvonul cum că Apple își va echipa iPhone-ul din 2018 cu display OLED curbat. Deși încă nu e nimic sigur, Apple va lua o decizie în luna Noiembrie.

Nu e de mirare că Samsung încearcă să acapereze încă un domeniu din linia de producție Apple. Când, la începutul anului, analistul J.J Park a anunțat că LG Display va fi singurul furnizor pentru display-ul OLED al Apple Watch, a fost dezvăluit că această afacere va fi un câștig de 1.4 trilioane de dolari pentru LG Display doar în 2015.

Deși nu prea toată lumea contează cine produce componentele prezente în produsele Apple, insistența Samsung de a acapara cât mai mult din linia de producție Apple este un motiv de îngrijorare pentru restul furnizorilor Apple. La începutul anului, Terry Gou, CEO-ul Foxconn, a sprijinit TSCM când concura cu Samsung pentru a produce procesoarele A9. Acesta crede că producătorii de componente trebuie să lucreze împreună pentru a „birui” amenințarea Samsung.


Poate te intereseaza si