O imagine apărută recent pe internet afișează designul noului OnePlus X și prețul acestuia

OnePlus va pregătește un anunț oficial pentru data de 29 Octombrie, și mulți speculează că în cadrul acestuia va fi dezvăluit noul OnePlus X. Până acum am văzut câteva poze cu telefonul și am scris despre specificațiile presupuse, însă mulțumită unui afiș „scurs” pe internet, sa-ar părea că prețul și designul au fost confirmate.

Cum se poate vedea și în imagine, OnePlus X seamănă cu ce am văzut și în imaginile de până acum. Deși arată foarte bine, primul lucru care ne trece prin cap când îl vedem este că seamănă cu iPhone 6/6s, având marginile rotunjite și ceea ce par a fi părți ale antenelor. Însă asta nu e neapărat un lucru rău, în special dacă prețul acestui telefon va fi de 1699 yuani, adică aproximativ 267$. În orice caz, se pare că va fi un telefon accesibil.

Cât despre specificațiile telefonului, ce știm până acum este că acesta va fi echipat cu un procesor Snapdragon 801 de la Qualcomm, va avea 3GB de RAM, 16 GB de spațiu de stocare, care poate fi extins cu un card microSD, o cameră principală de 13MP, una secundară de 5MP și un display FullHD de 5 inchi. Nu e deloc rău pentru un telefon de doar 270$.


Poate te intereseaza si