Yahoo va arăta rezultatele căutării Google.

Yahoo a anunțat că, în urma parteneriatului pe care l-a semnat cu Google, utilizatorii vor vedea rezultatele căutării și anunțurile Google, atunci când vor cauta ceva pe Yahoo. Înțelegerea a avut loc pe 1 octombrie și va dura până la sfârșitul anului 2018.

Potrivit înțelegerii, Yahoo va alege ce cerințe să îi trimită lui Google, iar Google oferă: search ads, căutare algoritmică, căutare de imagini pentru mobil și desktop.

”În octombrie, compania a ajuns la un acord cu Google, care asigură lui Yahoo flexibilitatea de a alege între furnizorii de rezultate de căutare și anunțuri. Ofertele Google completează serviciul de căutare oferit de Microsoft, care rămâne un partener solid, la fel precum tehnologia de căutare Yahoo și produsele sale publicitare”, anunță Yahoo.

La începutul acestui an, compania Yahoo a dat în judecată serviciul de ad Google, dar se pare că acum datorită acestei înțelegeri, procesul s-a încheiat. Astfel, de acum înainte, Yahoo va arăta atât Bing, cât și Google în procesul de căutare. Microsoft se poate retrage din această afacere, dar trebuie să anunțe cu 4 luni înainte că vrea să renunțe.

Este clar că acest parteneriat face ca motorul de căutare Yahoo să fie mai puternic și probabil cel mai bun din lume. Vă imaginați cum ar fi ca Yahoo să fie mai folosit decât Google?


Poate te intereseaza si