Anulat acum ceva ani, jocul Darth Maul este readus în discuții de către developerii Red Fly Studio.

În 2011, când jocul a fost anulat, Red Fly Studio concepuseră deja un prototip al jocului. Conform declarațiilor, Darth Maul ar fi trebuit să fie un joc tip stealth/action, nu foarte diferit de Arkham Asylum și ar fi trebuit să urmărească povestea lui Darth Maul de la vârsta de 9 ani până la evenimentele din Star Wars: Episode 1.

Conceptul Darth Maul a suferit multe schimbări în urma discuțiilor cu LucasArts. Una din ele, cerută chiar de George Lucas, ar fi fost introducerea unui caracter feminin cu numele Darth Talon. Pentru că acest caracter a apărut la 170 ani după Darth Maul, caracterul principal ar fi trebuit schimbat cu un descendent al lui Darth Maul.

Deși Red Fly Studio a lucrat mult la acest proiect, în cele din urmă, LucasArts a decis să anuleze jocul în 2011. Un motiv pentru această decizie luată de LucasArts ar fi fost faptul ca au vândut franciza Star Wars către Disney.

Vestea bună e că developerii nu s-au dat bătuți și lucrează la un demo prin care speră să îi atragă de partea lor pe cei de la EA, deținătorii drepturilor asupra jocurilor Star Wars. În același timp, ei speră să atragă și sprijinul fanilor și îi îndeamnă să trimită tweet-uri către EA și Disney cu hashtag-ul #WeWantMaul.


Poate te intereseaza si