Utilizatorii Instagram au motive să fie fericiți! Compania a lansat o aplicație care îi ajută să facă filmulețe scurte și haioase.

Instagram a lansat de curând o nouă aplicație, care se numește Boomerang. Aceasta este creată pentru a realiza clipuri scurte și amuzante, formate din mai multe imagini, redate în buclă.

Aplicația Boomerang poate fi descărcată din Google Play Store și este foarte ușor de folosit. Are un buton alb pentru captare și unul flipping pentru cameră. Când apeși butonul de captură, Boomerang face repede o succesiune de 10 fotografii, pe care le cuplează și crează un video de 4 secunde, pe care poți să îl distribui pe rețelele de socializare (Facebook sau Instagram). Distribuirea se face foarte ușor, pentru că Boomerang are butoane special create pentru asta.

În clipul de promovare al aplicației, apare un grup de tineri care se distrează la iarbă verde. Imaginile arată cum se poate crea un video super amuzant din mai multe poze redate în buclă. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe buton și aplicația face toată treaba. Imaginile sunt cuplate într-un mini video high-quality care este redat înainte și înapoi. Se poate folosi și pentru imagini portret, dar și pentru imagini de tip peisaj.

Boomerang salvează clipul pe camera roll. Pentru a afla mai multe despre aplicație puteți să intrați pe Instagram Help Center unde veți afla mai multe detalii.

Boomerang este disponibil pentru iOS în Apple App Store, iar pentru Android în Google Play.


Poate te intereseaza si