Pe 27 octombrie, Huawei va prezenta noul telefon Honor 5X, care va fi dotat cu scaner de amprentă și va avea carcasă de metal.

Huawei Honor 5X a fost certificat de TENAA, iar acum este gata de lansare. De-a lungul timpului am văzut câteva imagini scurse pe net cu dispozitivul, iar acum avem teaserele oficiale.

Huawei a anunțat că lansarea va avea loc pe 27 octombrie, adică marți, iar în imaginile publicate apare și mesajul ”one more thing (trad. ”încă un lucru)”. Acest lucru ar putea să însemne că telefonul va fi însoțit și de un accesoriu sau poate de o tabletă. Cel mai probabil, însă, este vorba despre o cameră sau un accesoriu pentru camera foto, dar asta rămâne de văzut mâine dacă așa va fi.

La capitolul design, telefonul are carcasă din metal, are spatele rotunjit, iar scanerul de amprentă este poziționat sub camera foto. Ecranul este ”edge to edge” și seamănă cu display-ul de la Huawei P8, dar are 5.5 inch și este Full HD.

Honor 5X are un procesor Snapdragon 615, camera foto principală de 13 MP, iar camera foto frontală de 5 MP. Sistemul de operare este Android 5.1.1, iar memoria RAM este de 2 sau 3 GB. Modelul cu memoria de 2 GB RAM și memoria de stocare 16 GB va costa 157 de dolari, iar cel cu 3GB RAM și 16 GB memorie de stocare va costa 188 de dolari.


Poate te intereseaza si