Viitoarea tabletă Samsung Galaxy View este atât de mare încât are nevoie de un mâner

Când Samsung a anunțat Galaxy View pentru prima oară, a spus că vom afla mai multe detalii despre ea în octombrie. Însă înainte ca Samsung să dezvăluie aceste detalii în mod oficial, zvonurile ne-au arătat cum va arăta noua tabletă.

Câteva imagini cu noul Samsung Galaxy View au apărut pe internet, în care putem vedea enormul display de 18.4 inch și suportul tabletei. Cu ajutorul acestuia, tableta poate fi sprijinită într-o poziție verticală sau folosită la un unghi mai orizontal pe o suprafață plană. De asemenea, suportul are și un mâner, care cu siguranță va fi folositor atunci când vrei să iei tableta cu tine.

samsunggalaxyviewleak2

Interesant și surprinzător este faptul că Galaxy View nu are un buton fizic sub display, așa cum au restul dispozitivelor Samsung Galaxy. În locul acestuia se află logo-ul Samsung, iar într-una din imagini putem vedea butoanele de navigare pe ecran.

Samsung a gândit bine design-ul acestei tablete care e destul de mare. A realizat că ar fi incomod să ții Galaxy View așa cum ai ține în mână o tabletă mai mică, așa că a echipat tableta cu un mâner. Decizia de a eliminat butonul fizic de sub ecran a fost de asemenea una inteligentă, întrucât un buton mic ar arăta foarte ciudat pe un dispozitiv așa mare.

Un zvon de la începutul lunii ne-a oferit câteva detalii despre specificațiile noului Galaxy View. Confrom acestuia, tableta va avea o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 2GB de RAM, un procesor octa-core Exynos, 32GB de spațiu de stocare intern, o cameră frontală de 2 megapixeli, o capacitate a bateriei de 5700 mAh și va rula sistemul de operare Android 5.1.1.

samsunggalaxyviewleak3


Poate te intereseaza si