Producătorii jocului DOOM au anunțat pe contul oficial de Twitter că în acest weekend vor lansa testele pentru Doom Multiplayer Closed Alfa.

Pe 20 octombrie, fanii jocului DOOM au fost anunțați că în acest weekend (23-25 octombrie) vor avea acces la testele alfa pentru varianta multiplayer a celebrului shooter horror. Fiind vorba de teste alfa (teste ce preced testele beta), doar un număr limitat de jucători va avea acces. Norocoșii ce vor intra primii în noua lume DOOM sunt cei care au făcut pre-comandă sau au cumpărat jocul Wolfenstein: The New Order, până pe data de 26 Mai, 2014.

DOOM Closed Alfa se va desfășura pe o singură hartă numita Heatwave, hartă descrisă ca fiind de tip industrial. Așa cum ne-au obișnuit jocurile DOOM, harta va avea coridoare înguste, pasaje și camere mici, conectate cu o zonă centrală deschisă.

Servererele dedicate acestor teste vor găzdui un singur mod, Team Deathmach, două echipe a câte șase jucători. Jucătorii vor lupta pentru două power-ups, Revenant și Gauss Rifle.

Primul jucător ce va obține Demon Rune se va transforma într-un Revenant, care pentru o perioadă de timp va avea acces la un jet pack și un lansator dublu de rachete.devenind astfel, unul dintre cei mai puternici jucători de pe hartă.

Contramăsura la Revenant este Gauss Rifle, care te va ajuta să vezi prin pereți și poate distruge jucătorii printr-un singur foc.

Din păcate, harta va conține un număr limitat de arme (doar șase) și două iteme de echipament (grenadă și un teleporter).

Se preconizează că mult așteptata variantă multiplayer a jocului DOOM va fi lansată în prima jumătate a anului viitor. Dacă sunteți printre cei care vor avea acces la aceste teste, așteptăm cu interes impresiile voastre.


Poate te intereseaza si