Meizu metal vine cu un display  de 5.5 inch și este disponibil în culori vii.

Linia de telefoane Blue Charm de la Meizu se bucură de mult succes pe piața telefoanelor mobile din lume. Iar acum chinezii au lansat un nou model!

Până nu demult, pe piață, existau doar patru modele (m1, m1 note, m2 și m2 note), iar acum Meizu a mai lansat încă un model. Este vorba despre Blue Charm metal, despre care am auzit câteva zvonuri în ultima perioadă.

Așa cum îi spune și numele, Meizu metal este construit în totalitate din metal. Are un display LTPS de 5.5 inch, cu o rezoluție 1080p. Ecranul este protejat de sticlă Dinorex T2X-1, cu efect 2.5D datorită marginilor curbate. Sticla Dinorex T2X-1, de la NEG, este rezistentă la zgârieturi și lovituri.

Meizu metal are chip de la MediaTek, Helio X10, cu un procesor octa-core 2.0GHz Cortex-A53, PowerVR G6200 (Rogue) GPU și are 2GB RAM. Telefonul este disponibil fie cu 16, fie cu 32GB memorie internă. Ambele variante au card microSD.

Camera foto principală are 13 MP, flash dual-tone dual-LED, iar camera frontală are 5MP. Telefonul are încorporat în butonul de Home un scaner de amprentă digitală (la fel ca la MX5) și are conectivitate LTE și suport dual SIM. Bateria este una puternică, de 3,140 mAh Sony/ATL.

Meizu metal are sistem de operare Android Lollipo cu lansator Flyme 5.1. Dispozitivul este disponibil în culorile alb, auriu, gri, albastru și roz. Poate fi achiziționat, în China, la prețul de 150 de euro (16 GB) și 180 de euro (32 GB). În afara țării producătoare, telefonul este disponibil în precomandă la prețul de 199 de euro, dar este disponibilă doar varianta cu 16 GB.


Poate te intereseaza si