miui 7

Noul sistem de operare de la Xiaomi, MIUI 7, va fi disponibil începând cu data de 27 octombrie 2015.

Xiaomi a anunțat că MIUI 7 va fi gata de lansare pe 27 octmbrie. Sistemul de operare a fost anunțat în India din luna august, iar compania a testat versiunea beta pe câteva dispozitive.

Astfel, varianta finală va rula de săptămâna viitoare și lista dispozitivelor care vor primi update-ul sunt Mi 4i, Mi 3, Redmi 2, Redmi Note Pro and Redmi 1S. Anunțul a fost făcut chiar de Xiaomi pe pagina sa web: ”Suntem încântați să anunțăm varianta globală MIUI 7, creată pentru fanii MIUI din întreaga lume. După două luni de testări și optimizări, versiunea globală MIUI 7 este gata să ruleze din 27 octombrie 2015. Pregătiți-vă de update”.

Așadar, utilizatorii vor primi update-ul marți, iar acesta se va face via Updater app. Cei care nu mai vor să aștepte, pot să downloadeze pachetul ROM de aici http://en.miui.com/download.html.

MIUI 7 se bazează pe Android 5.1 Lollipop și vine cu câteva lucruri noi. De exemplu, s-au făcut îmbunătățiri la performanță și vor exista și teme noi, care îți vor arăta scoruri live sau scorurile meciurilor preferate. Utilizatorii vor avea posibilitatea să înregistreze un video scurt care poate înlocui poza de la contacte prin intermediul aplicației Showtime. Userii mai pot să-și blocheze ecranul folosind un pattern muzical.


Poate te intereseaza si